Sekmadienis, 6 spalio, 2024

Astrologinė prognozė liepos 6-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Pamirškite varginamus reikalus ir pasilepinkite savaitgališku atokvėpiu. Patinginiaukite gamtoje arba padirbėkite sodyboje. Pravartu pabūti prie vandens ir pasisemti jo energijos.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena žada išvykų, susitikimų, flirto. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis ir patirsite nuotykių. Sustiprės noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius.

DVYNIAI. Situacija bus palanki. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, nekilnojamojo turto aktualijomis, pinigais, komercija. Būsite linkę dosniai išlaidauti gražiems daiktams, pramogoms, vaikų ir mylimųjų poreikiams.

VĖŽYS. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Būtų prasminga paieškoti kelio į suartėjimą, romantiką, jei to trokštate – yra didelė tikimybė, kad jums pavyks. Galite gauti ar atrasti ir tai, ko visiškai nesitikite.

LIŪTAS. Šiandien nesinorės niekur skubėti, nieko veikti. Būsite tingiai, svajingai arba bohemiškai nusiteikę. Domins temos apie meną, madas, mistiką, meilę, gandus bei apkalbas. Svarbu visur jausti saiką, ypač vartojant svaigalus.

MERGELĖ. Regis, neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės ar publikos dėmesio. Būsite kviečiami į renginius, bendraminčių susibūrimus arba patys ką nors sėkmingai organizuosite. Tikėtina intriguojama pažintis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Prasideda mėnulio jaunatis ir stipriausios jūsų ambicijos fiksuosis. Tai reiškia daugiau valios joms įgyvendinti, daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Galite pasižymėti scenoje, grožio kūrimo srityje.

SKORPIONAS. Vidinis polėkis jus skatins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų. Regis, ieškosite naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galbūt vyksite į kelionę ar renginį, parodą.

ŠAULYS. Šiandien nesivaržysite paišlaidauti maloniems dalykams, gražiems daiktams. Jūsų dosnumą gali žadinti susižavėjimas seksualiu asmeniu, noras padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS. Regis, trokšite neįprastų potyrių, įspūdžių. Santykiai su dominančiu žmogumi pajudės norima linkme. Jeigu keliaujate, užmegsite naujų įdomių pažinčių.

VANDENIS. Būsite veiklūs ir darbštūs, nusiteikę susikurti geresnes gyvenimo ar poilsio sąlygas, pasirūpinti sveikata, mityba, asmenine higiena, stiliumi. Galbūt netikėtai įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį turite, skirsite žymiai daugiau dėmesio.

ŽUVYS. Šiandien rasite galimybių smagiai praleisti laiką, pradžiuginti vaikus, užmegzti žavių pažinčių. Galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo, atrasti savyje naujų talentų.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Horoskopai spalio 18 dienai

AVINASPats laikas imtis gelbėti savo gerą vardą, kol dar ne vėlu. Tam tikras įvykis gali paversti aukštyn kojom visą jūsų supratimą apie supantį pasaulį....

Horoskopai gegužės 17 dienai

AVINASSvarbi kiekviena smulkmena, o jūs, rodos, būsite pražiopsojęs kai kuriuos subtilius, bet lemiamos reikšmės turinčius niuansus. Atokvėpio minutę gerai pagalvokite, kas jums iš tiesų...

Horoskopai birželio 7 dienai

AVINASPagaliau turėsite bent kokios naudos iš reikalų, kurie iki šiol tik slėgė ir vargino. Ateities perspektyvos staiga taps kur kas aiškesnės. Nepasiduokite pagundai visą...

Birželio 14-os dieną daug kur protarpiais palis

Šiandien pietinis ciklonas dar žada lietingus orus. Stiprės šiaurės vakarų, vakarų vėjas, dieną daug kur bus gūsingas. Birželio 14-os dieną daug kur protarpiais palis. Vietomis...

Penktadienį prieš V. Baumilos koncertą Palangoje įvyko trans žmonių palaikymo akcija

Penktadienį vakare, klausytojams renkantis į Palangos koncertų salę pamatyti dainininko Vaido Baumilos pasirodymą, surengta trans žmonių palaikymo akcija. Ją išprovokavo transfobiniai pastarojo dainininko komentarai socialiniame tinkle Facebook, praneša GayLine.LT. „Norime aiškiai pasakyti, kad nežadame tylėti...

Gyvai skambės Vytauto Kernagio dainos

Jokūbas Bareikis kviečia į koncertus scenos legendai pagerbti! Didelio dėmesio sulaukus ir bilietų beveik nelikus – skelbiami papildomi koncertai Vilniuje ir Kaune, o taip pat laukia didžiausias koncertas – Palangoje. Maestro Vytautas Kernagis – Lietuvos...

Rekomenduojame

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS