Antradienis, 9 liepos, 2024

Terasų sezonas prekybos centre CUP: pasiūlos įvairovė, naujovės, lankytojų srautų rekordai

Ar jau skaitėte?

Daugiausia terasų turintis Vilniaus prekybos centras CUP.

Daugiausia terasų turinčiame Vilniaus prekybos centre CUP šiemet ypač anksti prasidėjęs lauko sezonas muša lankytojų srautų rekordus. Daugelio pamėgti prekių ženklai vilioja savo išskirtinumais: kokybiško maisto naujovėmis, galimybe pasimėgauti kokybiška kava jau nuo 8 val. ryto. CUP kavinės ir restoranai vasarą pasitinka praplėtę ir atnaujinę valgiaraščius bei lankytojams skirtas erdves.

- Reklama -

 Siūlo įvairovę, modernumą – tampa traukos centru

„Mūsų strateginės investicijos į lauko terasas įvairiomis prasmėmis pasiteisino su kaupu, tai rodo ir šiltuoju metų sezonu į viršų šokantys lankytojų srautų rodikliai. Vertinant 2–3 metų veiklos rezultatus, o ypač šiltojo sezono lankytojų srautų rodiklius bei apyvartą, galima tik pasidžiaugti – CUP tampa tikru traukos centru sostinės centre“, – sako prekybos centro CUP vadovė Ona Nevinskienė.

Vien šių metų balandį CUP prekybos centras sulaukė daugiau kaip 600 tūkst. lankytojų – tai pats didžiausias šio mėnesio rodiklis per pastaruosius trejus metus. Pasak CUP vadovės, puikių rezultatų pasiekta ir dėl gero lankytojų poreikių išmanymo. Atsižvelgiama, kad prekybos centro srautas didžiąja dalimi – jauna auditorija, komfortą, modernumą, teikiamų paslaugų greitį bei įvairovę besirenkantys, estetišką aplinką, gamtinį kraštovaizdį, buvimą atvirame ore vertinantys žmonės.

Šiltojo sezono lankytojų srautų rodikliais bei apyvartą, galima tik pasidžiaugti.

„Kaip vieną mūsų privalumų, lemiančių stabilų srautų augimą, įvardinčiau įvairovę. Kur tik mūsų nuomininkai turi terasas – ar jos būtų pirmame, trečiame ar penktame aukšte, ar ant pastato stogo, visur galima rinktis: kavą su užkandžiu ar desertu, specialiai paruoštą kepsnį ar vieną iš daugelio picų, originalias salotas ar pikantišką sumuštinį. Visi, kuriems norėsis naujovių, jų tikrai atras, bet nenusivils ir tie, kuriems svarbu, kad viską, ką pamėgo, rastų ankstesnėse vietose“, – pastebi O. Nevinskienė.

Tinka ir skubantiems, ir besigrožintiems vaizdais

Prekybos centro pirmojo aukšto naujiena – išplėtusi ir atnaujinusi patalpas bei šią savaitę duris atvėrusi kepyklėlė „Crustum“. Į erdvią lauko terasą lankytojai kviečiami paskanauti atnaujinto ir pagausėjusio asortimento – tai ir seniau pamėgti skanėstai, ir dar subtilesnių skonių bandelės, pyragėliai, desertai.

Pirmajame aukšte įsikūrę lietuviško sūrio „Džiugas“ namai šalia kavos siūlo paragauti sūrių ir skanėstų, visi jie gaminami su „Džiugo“ sūriu. Čia galima įsigyti daugelį sūrio „Džiugas“ rūšių, įvairių džemų, balzamų ar pasimėgauti rūšiniais vynais.

- Reklama -

Greta – kiti du žinomi kavinių tinklo prekių ženklai, tai – „Caif Cafe“ ir „Julius Meinl“. Pirmasis siūlo miesto kavą ir jos derinius kartu su specialiai kavinei ruošiamais užkandžiais ir desertais, antrasis vilioja išskirtine kava – nuo austriškos kavos namų klasikos iki originalių naujovių, prie jų – ypatingus, elegantiškus desertus.

Caif Cafe“.

Skubantieji bei norintys greitai ir skaniai užkąsti pirmajame aukšte dažnai renkasi sumuštinių restoraną „Subway“ – lauko terasoje malonu pasimėgauti šviežiu ir originaliu sumuštiniu, skaniu padažu arba pasirinkti šviežiai iškeptą sausainį.

Trečiajame CUP aukšte geros kavos lauko terasoje tradiciją tęsia „Vero Cafe“ – čia durys atdaros jau nuo 8 val. ryto, o pusryčiaujant malonu pasigrožėti Vilniaus panorama. Visą dieną iki 18.30 val. galioja ir platus kokybiškų pusryčių, arba brančo, valgiaraštis, jame – Benedikto kiaušiniai, košės, gardūs blyneliai, šviežios salotos.

Į erdvią lauko terasą lankytojai kviečiami paskanauti atnaujinto ir pagausėjusio asortimento.

Šiltojo sezono tradicine vieta trečiajame aukšte tapo ir „Grill London“ terasa, kurią yra pamėgę gardžių mėsos, žuvies ar jūros gėrybių patiekalų gerbėjai. Vieni populiariausių „Grill London“ patiekalų yra Josper kepsninėse ant žariju kepami kiaulienos šonkauliai, Teriyaki vištienos kumpeliai, Cezario salotos su vištiena, jautienos išpjovos steikas, lašišų filė kepsniai kartu su klientų pasirenkamais garnyrais. Taip pat mėgstamas patiekalas yra Buddha bowl, kurį galima susikomplektuoti su norimu pagrindu, mėsos, jūrų gėrybių arba daržovių iešmeliais bei padažu.

Šiltojo sezono tradicine vieta trečiajame aukšte tapo ir „Grill London“ terasa.

 

Sezono naujiena – sveikuoliškos pinsos

Vasarą jau trečius metus festivalio „Summer stories“ muzikos garsais suskambėsianti „Upės terasa“ – laisvalaikio, restoranų ir koncertų erdvė, iš kurios atsiveria įspūdingi Vilniaus senamiesčio vaizdai. Festivalio pradžią žymės nuotaikingas atidarymo koncertas šeimoms. Birželio 1-ąją „Upės terasoje“ visus linksmins aktoriai Aidas Giniotis, Andrius Kaniava ir Vytautas Rašimas. Atvykusius prekybos centras CUP vaišins ledais. Nemokamu renginiu prasidėjęs festivalis truks visą vasarą, išsami jo programa skelbiama interneto svetainėje www.upesterasa.lt.

Festivalio pradžią žymės nuotaikingas atidarymo koncertas šeimoms. Birželio 1-ąją „Upės terasoje“.

Nuostabiais Vilniaus senamiesčio vaizdais pasigrožėti galima pasirinkus verslo ar šeimos pietus „Can Can Pizza“ erdvėje penktajame prekybos centro aukšte. Valgiaraštyje – rankų darbo picos, užkandžiai ir salotos, įvairūs karštieji, lietuviški bei kitokie patiekalai, o nuo birželio pradžios – ir naujo meniu siurprizai.

Jeigu jaučiate silpnybę Rytams, penktajame aukšte galite pasirinkti „Manami“ – kelionę po neragautą Aziją, išbandant visų svarbiausių šio regiono virtuvių patiekalus. Čia įsikūrusi ir „Charlie Pizza“, jos sezono naujiena – net 9 pinsų variacijos: su traškia plutele ir ypatingai švelniu vidumi, lengvo skonio ir, beje, labai vertinamomis Kalifornijos sveikuolių. Galioja ir anksčiau čia pradėtas taikyti formatas: užsisakiusieji patiekalą iš dienos meniu yra vaišinami dienos sriuba.

„Charlie Pizza“ šiais metais siūlys sezono naujiena – net 9 pinsų variacijų.

Penktasis – ne paskutinis terasų aukštas prekybos centre: pakilę aukščiau rasime dar ir „Grill Terrace“, kur grožėdamiesi sostinės vaizdais galėsime paskanauti aukštos kokybės grilio patiekalų, pasimėgauti Vilniaus panoraminiais vaizdais.

Penktasis – ne paskutinis terasų aukštas prekybos centre: pakilę aukščiau rasime dar ir „Grill Terrace“.

TOP naujienos

Elektroninės cigaretės ir paauglystė: tai – nesuderinama!

Apie elektroninių cigarečių pavojus sveikatai kalbama nemažai. Tačiau ne vienam vis dar atrodo, kad jų keliama grėsmė – beveik tas pats, kas pavojus, nesaikingai...

Šiose uogose vitamino C daugiau nei citrinoje: „Rimi“ parduotuvėse savaitgalį jų įsigysite pigiau

Vasarą, kai subręsta lietuviškas derlius, jas norisi valgyti saujomis – retas atsilaiko prieš aromatingas ir saldžias braškes. Žiemos pabaigoje, kai šviežios braškės keliauja iš...

Mokestiniai ginčai dėl prekių muitinės vertės: ar galima išvengti klaidų?

Mokestinių ginčų praktika rodo, jog glaudus ryšys su pardavėju (eksportuotoju), pernelyg maža importuojamų prekių kaina, netinkamai aprašyta prekė – tai aplinkybės, kurios gali lemti...

Kovo pradžia: nuo saulėtos ramybės iki vėjuotos drėgmės

Sekmadienį be kritulių. Vėjas pietryčių, rytų, 6–11 m/s. Temperatūra 5–10 laipsnių šilumos. Pirmadienio naktį žymesnių kritulių nenumatoma, dieną vietomis numatomi nedideli krituliai, daugiausia lietus. Vėjas...

Nustebinkite mamą pavasarišku braškių tortu (receptas)

Pavasario pabaigoje braškės pradeda puošti mūsų virtuves ir lepinti organizmą vitaminais. Jos, subrendusios mažame krūme, daro didelę įtaką mūsų sveikatai. Pasak gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, šios uogos pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir yra puikus...

Naudinga ir turininga saviizoliacija – su mobiliąja programėle „Karantinas“

Siekiant palengvinti dėl koronaviruso saviizoliacijoje esančių asmenų kasdienybę, sukurta ir pradeda veikti mobilioji programėlė telefonams „Karantinas“. Ši programėlė bus naudinga ne tik tiems, kurie priversti laikytis karantino ir izoliuotis namuose, bet ir visiems, kas...

Rekomenduojame

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS