Trečiadienis, 3 liepos, 2024

Astrologinė prognozė gegužės 28-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Jums norėsis bendrauti, kalbėti. Šiandien užmegzta nauja pažintis gali suteikti naują kryptį jūsų gebėjimams bei tikslams. Arba gali paaiškėti, ar turės eigą kažkoks jus dominantis projektas.

- Reklama -

JAUTIS. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, konferencija. Tai gali sukelti nerimo. Kaip bebūtų, svarbius reikalus tvarkyti galima ir privalu. Nesustokite pusiaukelėje net tuo atveju, jeigu pajusite lengvą nusivylimą ar abejones.

DVYNIAI. Neblogai seksis veikla, susijusi su mokslu, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio arba iš oficialios institucijos gausite žinią ar kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu.

VĖŽYS. Turėsite rūpesčių, galbūt ne viskas klostysis taip, kaip planavote. Tačiau yra tikimybė, kad pavyks rasti jums palankių žmonių, galinčių finansiškai ar kitaip paremti, pakonsultuoti.

LIŪTAS. Regis, nesėdėsite sudėję rankų ir visokiais būdais stengsitės atkreipti į save dėmesį. Viskas turėtų sektis lengvai, bet savo žavesiu ir sėkme aklai nepasitikėkite. Galbūt tai, kad patinka jums, ne visiškai priimtina kitiems.

- Reklama -

MERGELĖ. Neblogai seksis numatyti darbai. Pakils fizinis ir emocinis aktyvumas. Pravartu pasirūpinti sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Daugiau dėmesio skirkite ir tiems, kurie jumis rūpinasi.

SVARSTYKLĖS. Aplink jus netrūks norinčių pabendrauti, patarti Gerai pasijusite, jeigu išsiaiškinsite meilės santykius arba su dominančiu žmogumi aptarsite artimiausius ateities planus.

SKORPIONAS. Tiek šeima, tiek darbo reikalai, kolegos reikalaus daug dėmesio, bet ir jūs iš jų galite tikėtis pagalbos, didesnio noro prisidėti prie bendros gerovės kūrimo, remonto, projektų, įvairių ruošos darbų ir pan.

ŠAULYS. Neblogų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais. Galbūt teks aiškintis santykius su giminaičiais, kaimynais. Galite pakelti sparnus, jei planavote netolimą išvyką.

OŽIARAGIS. Rūpės finansiniai, turtiniai dalykai. Tikėtina, kad atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą, prekę. Kita vertus, ir išlaidų galima tikėtis nemažų.

VANDENIS. Šiandien nestokosite dėmesingumo ir energijos, tačiau galite pernelyg vadovautis emocijomis. Dėl to visko gali nutikti. Jeigu susiimsite, tuomet tapsite aktyvesni, darbštesni ir nedarysite klaidų.

ŽUVYS. Šiandien nepavyks plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Būkite apdairūs, neatskleiskite savo planų – veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite. Slaptų vilčių gali sukelti intriguojanti užuomina.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Elektrėnuose susidūrus automobiliams nukentėjo 5 asmenys, du iš jų – nepilnamečiai

Trečiadienio pavakarę Elektrėnuose susidūrus dviem automobiliams nukentėjo 5 asmenys, du iš jų – nepilnamečiai, praneša policija. Teisėsaugos duomenimis, trečiadienį, apie 17 val. 14 min. Elektrėnų...

Horoskopai lapkričio 2 dienai

AVINASJei nesiimsite iniciatyvos, visas jūsų naujienas svarbūs asmenys išgirs iš kitų lūpų. Jei susigundysite rizikuoti, nestatykite ant kortos jums gyvybiškai svarbių dalykų - veikiausiai...

„Iki“ talentus auginasi nuo pirmųjų darbo dienų – įsteigė naują akademiją ir siūlo plačias karjeros galimybes

Kryptingas darbuotojų ugdymas yra „Iki“ ilgalaikės strategijos prioritetas. Įmonė investuoja ne tik į išorinių lektorių mokymo programas – yra įsteigusi Mokymo centrus, veikiančius Vilniuje,...

Horoskopai liepos 15 dienai

AVINASTurite aktyvų savo gerbėją ir šalininką. Visa, ką pasakysite ar padarysite, bus interpretuota jūsų naudai. Šįvakar skirkite laiko atnaujinti ar palaikyti ryšiams su toli...

Tradicinė 19-oji rudens ir padėkos šventė „Pailsėkim susiėję po darbų“ Kumečiuose

Spalio 27 d. su skambiomis dainomis, šokiais, sveikinimais, dovanomis vyko tradicinė 19–oji rudens ir padėkos šventė „Pailsėkim susiėję po darbų“ Kumečiuose, kurią organizavo Kumečių kaimo bendruomenė. Šventė prasidėjo Metelių parapijos vicedekano kanauninko Jono Baliūno duonos...

Ar Lietuva ne tik apsirūpins atsinaujinančia energetika pati, bet ir taps eksportuojančia šalimi?

Dėl alternatyvaus dujų ir naftos tiekimo Lietuvoje susitvarkėme jau prieš kurį laiką, įdiegę SGD ir Būtingės terminalus. Elektra, deja, liko nesutvarkyta ir tapo mūsų Achilo kulnu.Kai kurie energetikos ekspertai vis pabrėžia, jog per pastaruosius...

Rekomenduojame

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS